65’er

Kever ’65

Deze originele Nederlandse Kever rijdt heerlijk en kan goed met het huidige verkeer mee. Ga je een tourtocht of puzzelrit rijden? Of gaan jullie trouwen? Deze Kever uit 1965 is daar zeer geschikt voor!

De auto ziet er heel netjes uit van binnen en van buiten. Het interieur is rood. De auto is voorzien van een schuifdak en dat is heel leuk voor de foto’s!
Deze Kever is een origineel Nederlandse auto en is de afgelopen jaren in oude glorie hersteld.

Ik heb interesse in Herbie

1302L

Deze Kever is pas sinds april 2020 bij ons, maar rijdt al sinds 1970 rond. Dit model is alleen van augustus 1970 tot augustus 1972 gebouwd. Deze 1302 (en 1303) modellen werden door Volkswagen zelf (vooral in Amerika) Superbeetles genoemd.

Dit model Kever heeft een MacPherson voorwielophanging, een kortere draaicirkel (ondanks dat de wielbasis 20cm langer is) en een ongeveer verdubbelde bruikbare bagageruimte (260 liter ipv 140 liter) onder de voorklep. Dit laatste was te danken aan de betere positionering van het reservewiel. Het reservewiel wordt in een Superbeetle plat neer gelegd, dit is mogelijk omdat er geen vooras in de weg zit.

De toevoeging L staat voor Luxe. Het houdt onder andere in dat de auto een betere geluidsisolatie, achteruitrijlampen, een tweetraps-aanjager, (kunst)leren bekleding, en een ruitenwisser met twee snelheden heeft. Kortom, na 50 jaar nog steeds het neusje van de zalm!

Laat je niet afschrikken door deze retro patina look. Door deze uitstraling rijd jij in een stoere blikvanger. Net weer wat anders dan ‘normaal’ waardoor omstanders wat langer naar je zullen staren.

Ik heb interesse in de 1302L

1302L

Porsche Boxster cabriolet

Deze sportwagen is de nieuwste van onze vloot. Even lekker het gas intrappen of heerlijk touren het kan beide met deze Porsche. 
 
De auto komt uit 1997 en heeft een snelle 2,5L motor. Met zijn sportieve uiterlijk en de kap naar beneden (elektrisch) trek je veel bekijks. Het is een tweezitter dus geniet een dagje met je partner of een goede vriend(in).
Rijden in deze auto kan met elk weer-type. Droog en vanaf 10 graden dan gaat de kap open. Wat kouder of nat weer dan kan de kap dicht en de stoelverwarming aan.
Ik heb interesse in de Porsche Boxster

Boxster